Ακρίβεια – Γεωργιάδης: Προαναγγέλλει σαρωτικούς ελέγχους και πρόστιμα για τις αυξήσεις στο σουβλάκι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε την Παρασκευή, 1 Απριλίου, ότι στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου ανάπτυξης μπαίνουν τα ψητοπωλεία. Όπως ανέφερε ο υπουργός, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν αυξημένοι έλεγχοι και θα επιβληθούν πρόστιμα στις επιχειρήσεις για τις αυξήσεις στις τιμές.
Στο τραπέζι δημοσιοποίηση των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν
Μιλώντας στον RealFM ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι οι έλεγχοι θα αφορούν το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει αυξήσεις που δε δικαιολογούνται και που ξεπερνούν τα όρια του πλαφόν που έχει μπει στα περιθώρια κέρδους. Αν διαπιστωθούν αυξήσεις που είναι πάνω από το πλαφόν, σύμφωνα με τον ίδιο θα επιβληθούν πρόστιμα. Τέλος, ο υπουργός υπογράμμισε ότι εξετάζεται να έρθει στη Βουλή διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



