Οικονόμου για ομιλία Σαμαρά σε συνέδριο ΝΔ: Επανέλαβε τις γνωστές του θέσεις – Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται». Αυτό υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα υπενθύμισε οι θέσεις του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστές.
«Επανέλαβε γνωστές θέσεις του και γι' αυτό είναι τα συνέδρια για να κατατίθεται απόψεις, να υπάρχει ο αντίλογος να υπάρξει σύνθεση, η οποία δεσμεύει όλα τα κομματικά μέλη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ακόμα, υπογράμμισε ότι αυτή είναι και η άποψη του πρωθυπουργού, περί ανοικτών συνεδρίων». «Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Αυτή είναι η άποψή η φιλοσοφία και η στρατηγική του πρωθυπουργού και έχει δικαιωθεί από τα πράγματα», είπε.
Την ίδια ώρα, επανέλαβε το επιχείρημα ότι η ΝΔ θα πρέπει την επομένη των εκλογών να είναι αυτοδύναμη. «Η ισχυρή και σταθερή διακυβέρνηση είναι μια αναγκαία συνθήκη για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την αυτοδύναμη κυβέρνηση για όλους τους λόγους που ανέλυσε ο πρωθυπουργός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



