Στέλιος Πέτσας: Υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές - Σε ποια περιφέρεια κατεβαίνει
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2023 - αναφέρει το κυβερνόν κόμμα - θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε 4 γυναίκες για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Σε φουλ προεκλογικό ρυθμό φαίνεται ότι έχει μπει ο Πρωθυπουργός καθώς την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τέσσερις γυναίκες οι οποίες θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εκλογές, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόκειται για τις Σοφία Ζαχαράκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, Μαρία Συρεγγέλα και Σοφία Νικολάου
Η ανακοίνωση της ΝΔ
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



