ΝΔ: Καταδικάστηκαν δύο περιφερειάρχες της Δούρου που είχε μεταφέρει τις αρμοδιότητες - Οι πολιτικές ευθύνες παραμένουν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σεβαστή χαρακτηρίζουν την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Ρένα Δούρου από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θυμίζουν με νόημα ότι δύο αντιπεριφερειάρχες της κυρίας Δούρου καταδικάστηκαν. Σύμφωνα με τη γαλάζια παράταξη οι πολιτικές ευθύνες παραμένουν και δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια, καθώς επίσης και τα απαράδεκτα επικοινωνιακά show του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια των καταστροφών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για τις ποινικές ευθύνες για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και η απόφασή της είναι σεβαστή. Μεταξύ άλλων καταδικάστηκαν δύο αντιπεριφερειάρχες της κ. Δούρου, εκλεγμένοι με τον συνδυασμό της, στους οποίους η ίδια είχε μεταφέρει αρμοδιότητές της. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας με τους 24 νεκρούς παραμένουν και δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια. Όπως μένουν στη συλλογική μνήμη τα απαράδεκτα επικοινωνιακά show του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια των καταστροφών. Και αν κάτι τονίζουν οι πανηγυρικές ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η παντελής έλλειψη αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης. Υπογραμμίζεται δε ακόμη περισσότερο η αξία της υλοποίησης μέτρων όπως η εφαρμογή του 112, που σώζουν ανθρώπινες ζωές.
Στην τελευταία θέση τα ελληνικά ΜΜΕ ως προς την αίσθηση ανεξαρτησίας - Τι δείχνει έρευνα
«Μην προσπαθήσετε να μας ξεγελάσετε»: Το μήνυμα των ΗΠΑ στο Ιράν πριν τις διαπραγματεύσεις και η εντολή Τραμπ
Σοκαριστικός θάνατος για 12χρονο: Τον ρούφηξε φίλτρο από τζακούζι ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς του
Το τελευταίο «αντίο» στον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Με στρατιωτικές τιμές η εξόδιος ακολουθία - Συγκλόνισε ο επικήδειος του Ραζβάν
«Έμοιαζε με βρώμικο παγόβουνο»: Το μυστικό νησί στην «επικίνδυνη ζώνη» της Ανταρκτικής - Πώς ανακαλύφθηκε τυχαία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



