ΣΥΡΙΖΑ για Δούρου: Πρόσχημα για τη συντήρηση κλίματος ομηρίας η άσκηση έφεσης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανακοίνωση για την εκ νέου παραπομπή της Ρένας Δούρου σε δίκη για την τραγική πλημμύρα στη Μάνδρα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για την πρώην περιφερειάρχη «λειτουργεί μόνο ως πρόσχημα για τη συντήρηση κλίματος δικαστικής ομηρίας». Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι «τέτοιου είδους σκοπιμότητες θα αποκρουστούν και πάλι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η Ρένα Δούρου αθωώθηκε πλήρως από κάθε κατηγορία για την πλημμύρα της Μάνδρας, μετά από δύο χρόνια δικαστικής διαδικασίας. Η προσπάθεια να της χρεωθούν πολιτικές επιλογές προηγούμενων δεκαετιών που οδήγησαν στην τραγωδία απέτυχε παταγωδώς.
Η, μετά από 15 ημέρες, άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης λειτουργεί μόνο ως πρόσχημα για τη συντήρηση κλίματος δικαστικής ομηρίας και της Ρένας Δούρου. Εμείς, υπερασπιζόμενοι σε κάθε περίπτωση την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιου είδους σκοπιμότητες θα αποκρουστούν και πάλι.
Σάλος με απαράδεκτο βίντεο του Βερναρδάκη: Αποκαλεί την Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας»
Άγιος Δημήτριος: Οι δράστες κυνήγησαν τον 27χρονο και τον μαχαίρωσαν - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τις επόμενες ημέρες οι νέοι «κόφτες» στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση: Ποια φάρμακα θα κόβονται
Λάουρα Κοβέσι: «Εμπόδια και προκλήσεις έχουμε όλη την ώρα» - «Έλληνες μην παραιτείστε»
Στο νοσοκομείο παραμένει η Μάγδα Τσαγγάνη μετά από χειρουργείο, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει δομή αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



