Ο ακτιβιστής με τα τατουάζ υποψήφιος με τον Πατούλη
Ο Παναγιώτης Μήλας έχει γίνει γνωστός για τις ακτιβιστικές του δράσεις για την ευαισθησία που έχει επιδείξει ιδίως σε θέματα κακοποίησης ζώων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο γνωστός ακτιβιστής με τα τατουάζ Παναγιώτης Μήλας θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική». Ο Παναγιώτης Μήλας έχει γίνει γνωστός για τις ακτιβιστικές του δράσεις για την ευαισθησία που έχει επιδείξει ιδίως σε θέματα κακοποίησης ζώων. Ακόμη είναι ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας Angels.
«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.
«Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας» καταλήγει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



