• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νότια Αφρική: Μακελειό μετά από ένοπλη επίθεση σε χόστελ - Τρίχρονο παιδί μεταξύ των 11 νεκρώνΌπλα το σκοτάδι και το κρύο: Η νέα φάση της επίθεσης της Ρωσίας - «Ίσως ήρθε η ώρα να φύγουμε», λένε οι ΟυκρανοίΚακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής - Οι πέντε περιοχές που ξεπέρασαν τα 200 χιλιοστάΦίλαθλοι του Πανιωνίου κρατούνται σε νοσοκομείο της Τουρκίας - Τους έχουν πάρει κινητά και διαβατήρια
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   12.12.2022 07:59
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανάρτηση του Ψαράκη

Έκπληκτος ο Ψαράκης για Καϊλή: «Πώς μπλέχτηκε σε τέτοιο πράγμα η Εύα»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Δημήτρης Ψαράκης, πρώην συνεργάτης της Εύα Καϊλή
Ο Δημήτρης Ψαράκης, πρώην συνεργάτης της Εύα Καϊλή

Μεγάλη έκπληξη για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στην υπόθεση «Qatar Gate» εκφράζει ο πρώην συνεργάτης της, Δημήτρης Ψαράκης.

Ο διευθυντής του Brussels Council for Technology and Innovation ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία αναφέρεται στην Εύα Καϊλή, η οποία περνά το τρίτο βράδυ της σε φυλακές του Βελγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 12.12.2022 06:45
Το «τσουνάμι» της υπόθεσης Καϊλή και ο αντίκτυπος στις εκλογές - Τι ανησυχεί περισσότερο την Χαριλάου Τρικούπη

Η ανάρτηση του Ψαράκη

«Όπως όλοι μας, έμεινα και εγώ άναυδος από τα νέα της Παρασκευής και μετά, καθώς ούτε το Κατάρ, ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε το Μουντιάλ ήταν θέμα που αφορούσε ποτε την Εύα. Η εμπλοκή της λοιπόν μου φάνηκε τόσο ξένη όσο και αυτα που άκουγα για την υπόθεση. Το σοκ λοιπόν που υπέστην είναι απερίγραπτο.

Το ότι δουλέψαμε μαζί επί σχεδόν εφτά χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ξέρουν όλοι σε όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά). Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Εύα να δουλέψω στο πιο προωθημένο τομέα των Χρηματοοικονομικών και της Καινοτομίας, στο τομέα Στρατηγικών Επενδύσεων και στη Νομισματική πολιτική. Οι Φάκελοι μας έκαναν σημαντική δουλειά για την Ελλάδα (ειδικά στο EFSI, το InvestEU, και τα χρόνια του ερυθροφασισμου του ΣΥΡΙΖΑ), και ανέδειξαν την Ευρώπη στη πρωτοπορία των νέων τεχνολογιών. Αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται όλοι, Ευρωπαίοι και μη, Έλληνες και ξένοι, φίλοι και εχθροί. Είμαι περήφανος για την δουλειά μας και το πολιτικό μας έργο. Άλλωστε, δεν θα εργαζόμουν ποτέ με κάποιον που δεν εκτιμώ ή με φέρνει μπροστά σε ηθικά διλήμματα.

Τώρα…

Το να κρυφτώ μέχρι να «κάτσει η σκόνη», δεν είναι γνώρισμα του χαρακτήρα μου.

Να αρχίσω να σβήνω φωτογραφίες, το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Σταμάτησα να είμαι συνεργάτης της Εύας πριν σχεδόν δυο χρόνια, αλλά δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε φίλοι.

Ούτε προδομένος νοιώθω, ούτε θυμωμένος αν και καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ όσους νιώθουν έτσι. Είμαι όμως απίστευτα απογοητευμένος που επέτρεψε στον εαυτό της να εμπλακεί σε κάτι τόσο σάπιο και βρώμικο, όπως αυτό που βγαίνει στη δημοσιότητα. Θλίβομαι επίσης βαθιά για το ανθρώπινο δράμα που γνωρίζω πως αυτή η ιστορία αφήνει πίσω της, καθώς δεν είναι είναι μόνο οι φταίχτες (οι ενήλικες θα πληρώσουν όπως πρέπει), είναι και αυτοί που πληρώνουν χωρίς να φταίνε.

Ξανά, λυπάμαι βαθύτατα για την θλιβερή θέση που τώρα βρίσκονται φίλοι, οικογένειες, συνεργάτες, πολιτικοί υποστηρικτές, οι φίλοι από το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η φωτογραφία είναι από πιο ευτυχισμένες μέρες που δεν γυρνάνε πίσω, όσο και να θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι ένας κακός εφιάλτης που θα φύγει το ξημέρωμα».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ψαράκης

Ο Δημήτρης Ψαράκης ήταν από την αρχή της θητείας της Εύας Καϊλή στην Ευρωβουλή ο στενότερος συνεργάτης της. Ο ίδιος αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους τα τελευταία χρόνια, χωρίς, όμως, ποτέ να επέλθει προσωπική ρήξη ανάμεσά τους.

Ο ίδιος πλέον είναι διευθυντής του Brussels Council for Technology and Innovation.

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κατάρ
  • Εύα Καϊλή
  • ειδήσεις τώρα
  • Qatar Gate
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr