Υπουργείο Εξωτερικών σε Έλληνες πολίτες: Αποφύγετε τα ταξίδια στο Σουδάν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Το υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση ασφαλείας στο Σουδάν, συνιστά στους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τα μη απολύτως αναγκαία ταξίδια στη χώρα αυτή», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
«Παράλληλα συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται ήδη εκεί να ενημερώνονται τακτικά για τις εξελίξεις, να αποφεύγουν περιττές μετακινήσεις και να τηρούν τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας».
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει διπλωματική αρχή στο Σουδάν και αρμόδια είναι η Πρεσβεία μας στο Κάιρο. (τηλέφωνα επικοινωνίας (00202) 27955915, (00202) 27959443, (00202)27951074 και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 00201 220940119).
- Έκρυθμη η κατάσταση στο Σουδάν: Αναφορές για νεκρούς αμάχους από τις σφοδρές συγκρούσεις
- Το αφεντικό της Wagner καλεί τον Πούτιν να κηρύξει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία - «Οι στόχοι επιτεύχθηκαν»
- Παραδόθηκε στην ελληνική αποστολή το Άγιο Φως - Τι ώρα αναμένεται στην Αθήνα
- Πώς να προστατέψετε τα ζωάκια σας από τα βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης - Αναλυτικές οδηγίες
- Πάσχα: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς - Τα τελευταία δορμολόγια
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



