• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οι δραματικές στιγμές της σύλληψης του Νικ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Μέσα στα αίματα το δωμάτιοΚανονικά τα δρομολόγια του μετρό στη γραμμή 3Τρεις εβδομάδες στα μπλόκα οι αγρότες: Σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον των δράσεωνΚατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Ο νόμος ισχύει για όλους, αισθάνομαι συντριβή
δημοφιλές τώρα: Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Έρχεται κατακόρυφη αύξηση των καθυστερήσεων στις πτήσεις το καλοκαίρι...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   18.04.2023 06:45
Βούλα Κεχαγιά
Βούλα Κεχαγιά

Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Στενή συνεργάτης του Ανδρουλάκη η καταγγέλλουσα

Αλέξης Γεωργούλης: Ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν είχε ενημερώσει για την καταγγελία - Στενή συνεργάτης του Ανδρουλάκη η καταγγέλλουσα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο (facebook/alexis.georgoulis.315)
Ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο (facebook/alexis.georgoulis.315)

Μονόδρομος ήταν για την Κουμουνδούρου η αποπομπή του Αλέξη Γεωργούλη από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που,  όπως ανακοινώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  υπήρξε αίτημα των βελγικών εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του.

Το θέμα κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρό από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εις βάρος του ευρωβουλευτή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση «για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια» σύμφωνα με τη δήλωση του ίδιου του καταγγελλόμενου. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαφαίνεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση, μία υφέρπουσα ενόχληση η οποία δε σχετίζεται μόνο με τον πυρήνα μιας ούτως ή άλλως σοβαρής καταγγελίας αλλά και με το γεγονός πως ο ευρωβουλευτής που τέθηκε εκτός κόμματος δεν είχε ενημερώσει εγκαίρως για την ύπαρξή της και άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αφήνοντας το κόμμα του στο σκοτάδι.

Στενή συνεργάτης του Ανδρουλάκη η καταγγέλλουσα

Το θέμα γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκο διότι σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλλουσα δεν είναι μόνο νομική σύμβουλος στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές αλλά συγχρόνως φέρεται να είναι στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγχρόνως μέλος ανώτερου συλλογικού οργάνου του κόμματός. Οι πληροφορίες δε, επιμένουν ότι η καταγγέλλουσα σχεδιάζεται να συμπεριληφθεί και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Τα στοιχεία αυτά και η σχέση της με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν αποτρέπουν σκέψεις πως η ίδια η νομική σύμβουλος που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση πιθανότατα να είχε ενημερώσει την ηγεσία του κόμματός της.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αρνηθεί την κατηγορία με κατηγορηματικό τρόπο κάτι που αποτυπώνεται και στη δήλωσή του: «Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σ’ αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται -μάλλον όχι τυχαία- λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας». 

Διαβάστε ακόμη

Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς

Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS

Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Αλέξης Γεωργούλης
  • Ευρωκοινοβούλιο
  • άρση ασυλίας
  • καταγγελία
  • παρενόχληση
  • ευρωβουλευτές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr