Εκλογές 2023: Πρώτη αντίδραση Ανδρέα Λοβέρδου για την μη επανεκλογή του - «Ανάγκη για σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη μη επανεκλογή του. Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπέστη μία προσωπική ήττα καθώς δεν εξελέγη ξανά βουλευτής παρόλο που τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην επικράτεια σημείωσαν σημαντική άνοδο.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, ωστόσο έμεινε δεύτερος σε σταυρούς (από το ΠΑΣΟΚ) στον Βόρειο τομέα Αθηνών, όπου εξελέγη μόνο η Μιλένα Αποστολάκη.
Δείτε όλες τις εξελίξεις μετά τις εκλογές στο liveblog του ethnos.gr
«Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν. Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση.
— Andreas Loverdos (@a_loverdos) May 22, 2023
Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ.
Και τόνισε «Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ».
- Οριστικό: Επιστρέφει την διερευνητική εντολή ο Μητσοτάκης - Εκλογές στις 25 Ιουνίου
- Αδειάζει τον ψευδομάρτυρα της υπόθεσης Μπελέρη ο ίδιος του ο αδερφός - Πότε η απόφαση για την αποφυλάκισή του - Στις Βρυξέλλες το θέμα
- Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Χαλκιδική μετά το άγριο φονικό: Tι λέει για την οικογένεια στο ethnos.gr o πρόεδρος της κοινότητας Στρατονίκης
- Εκλογές 2023: Όσοι μιλούν για Βατερλώ δεν γνωρίζουν Ιστορία – Δεν μπορείς εσύ Αλέξη Τσίπρα; Άλλος!
- Bloomberg: Αλμα των ελληνικών μετοχών και ομολόγων - Πολύ κοντά η επενδυτική βαθμίδα
Ποιος είναι ο ελληνικής καταγωγής Κρις Πάπας: Από το εστιατόριο στο Μάντσεστερ, στην αμερικανική Γερουσία
Αλλάζουν όλα στην αιμοδοσία στα νοσοκομεία - Ποιος είναι ο «Επόπτης» που θα παρακολουθεί τα αποθέματα
Νέα κυβερνοεπίθεση στη Γαλλία: Χάκερ «έγδυσαν» τράπεζα - Απάτη 133 εκατ. δολαρίων με κρυπτονομίσματα
Bill Gates: Τα 4 επαγγέλματα που «αντέχουν» στην AI
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



