Χρήστος Σταϊκούρας: Στην υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Κέντρο Ελέγχου Αθηνών – Μακεδονίας για τις καθυστερήσεις στις πτήσεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το ΚΕΠΑΘ-Μ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών - Μακεδονίας) επισκέφθηκε απόψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.
Οι τρεις τους ενημερώθηκαν από τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Δριτσάκο, καθώς και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, για την προσωρινή αναστάτωση που προέκυψε λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα προγραμματισμού των πτήσεων της Μεγάλης Βρετανίας.
Απορροφήθηκε άμεσα ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων
«Η ελληνική εναέρια κυκλοφορία και η επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων λειτούργησαν αποτελεσματικά και ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων απορροφήθηκε άμεσα. Παραμένουμε σε ετοιμότητα», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Αλεξοπούλου.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



