Εύα Καϊλή: Επέστρεψε στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το Qatargate
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Για πρώτη φορά, μετά τη σύλληψη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς με κορυφαίους αξιωματούχους του Κατάρ, η Εύα Καϊλή επέστρεψε στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής παρακολούθησε την Τετάρτη (13/09) την ομιλία της εξόριστης Σβιατλάνα Τσικχανούσκαγια. Η Καϊλή είχε υποβάλλει στις βελγικές Αρχές αίτημα για συμμετοχή στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μέσω του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, το οποίο και έγινε δεκτό περασμένο Ιούνιο.
Ελεύθερη με βραχιολάκι από τον Μάιο
Η Εύα Καϊλή είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2022 για το Qatargate. Αποφυλακίσθηκε και επέστρεψε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες, στις 14 Μαΐου 2023 με βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Η δίκη για την υπόθεση του Qatargate παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει.
Οι κάμερες θα δώσουν τις απαντήσεις για τον θάνατο της γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας
«Σκέτη υποκρισία» η δήλωση Λαζαρίδη για τις αμοιβές που έλαβε κατά τις παράνομες προσλήψεις του
Χριστός για μια βδομάδα: Αυτό είναι το «ιερό δισκοπότηρο» των video games που κάποιους τους εκνευρίζει
Εκατομμυριούχοι στηρίζουν την τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο Τίμι, μια εγκλωβισμένη φάλαινα στη Γερμανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



