Δήμος Θεσσαλονίκης: «Μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ταχιάο - Ορφανό
Σε θρίλερ μεταξύ Νίκου Ταχιάου και Γιώργου Ορφανού εξελίσσεται η μάχη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα τουλάχιστον με τη Stoiximan.gr🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η στοιχηματική εταιρεία, σύμφωνα με τα χθεσινά της προγνωστικά, φέρνει στο ίδιο επίπεδο τις αποδόσεις των δύο διεκδικητών. Ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Ταχιάος, στον οποίο μέχρι πριν από λίγες μέρες έδιναν 1,80 για επικράτηση, πήγε στο 1,90, ενώ ο Γιώργος Ορφανός, που ήταν στο 2,80, έπεσε στο 1,90, δείχνοντας πως η υποψηφιότητά του έχει δυναμική.
Η απόδοση για την Κατερίνα Νοτοπούλου επαναπροσδιορίστηκε στο 8,50, από 8,00 που ήταν πριν από λίγες μέρες. Οι αποδόσεις για τους υπόλοιπους υποψηφίους έχουν ως εξής: Σπύρος Βούγιας 18,00, Κωνσταντίνος Ζέρβας 25,00, Παναγιώτης Ψωμιάδης 40,00, Πέτρος Λεκάκης 50,00, Χάρης Αηδονόπουλος 100,00 και Σωτήρης Ζαριανόπουλος 150,00. Στο δελτίο της στοιχηματικής εταιρείας δεν δίνονταν εκτιμήσεις για άλλους υποψηφίους.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




