• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μπλόκα στη μισή Ελλάδα: Πάνω από 6.000 τρακτέρ στους δρόμους και έντονη πίεση στην κυβέρνησηΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολάτες Kinder από ράφια σούπερ μάρκετ - Η αιτίαΜάνδρα: Απεγκλωβισμοί 17 ανθρώπων, πλημμυρισμένα υπόγεια και υλικές ζημιές - Γιατί «βουλιάζει» η περιοχήΠαράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
δημοφιλές τώρα: Τραμπ: Πολιτιστικός αφανισμός στην Ευρώπη, σε 20 χρόνια θα είναι αγνώριστη - Τέλος στη μαζική...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   22.03.2019 20:44
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η αποκάλυψη της εφημερίδας Φιλελεύθερος

Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
ethnos.gr
ethnos.gr

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, με την οποία ήδη έχει προκληθεί σάλος, λόγω των φιλο-τρομοκρατικών της απόψεων, καθώς για 5,5 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Μάλιστα η κυρία Λοίζου στις 28/2/2017 καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος.

Το θέμα ήρθε στο φως μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ενώ περισσότερα στοιχεία θα δημοσιεύσει και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αύριο.

efeteio-zormpa.jpg

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών από 28 Φεβρουαρίου του 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες. Συγκεκριμένα η κυρία Ζορμπά, μετά το θάνατο της μητέρας εξακολουθούσε να εισπράττει από το Δημόσιο την σύνταξη των 700 ευρώ για περισσότερο από 5,5 χρόνια.

Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

pth-zormpa.jpg

Μάλιστα τον Μάιο, λίγο πριν τις ευρωεκλογές δηλαδή, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Φιλελεύθερος

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος σήμερα αποκαλύπτει ότι η Μυρσίνη Λοϊζου έχει καταδικαστεί για παράνομη είσπραξη σύνταξης. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εν λόγω εφημερίδα, η Μυρσίνη Λοΐζου «επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη.

88856.jpg

Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 14 Μαΐου, μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Εφόσον ισχύουν οι αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου», είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βρίσκονται εκτεθειμένοι καθώς η Μυρσίνη Λοΐζου υπήρξε κεντρική επιλογή τους για τις Ευρωεκλογές 2019.

Διαβάστε ακόμη

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia

Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό

Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • σύνταξη
  • Μυρσίνη Λοΐζου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr