• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα τηςΧαλάνδρι: Ξήλωσαν κορδέλες για να παρκάρουν κοντά σε ποτάμι με κίνδυνο υπερχείλισηςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει η «Byron» τις επόμενες ώρες - Έως πότε τα έντονα φαινόμεναΚακοκαιρία Byron: Ποιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση «Red Code» - Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας
δημοφιλές τώρα: Φορτηγά: Ζεσταίνουν τις μηχανές των κινητοποιήσεων οι οδηγοί - Τι ζητούν από Κυρανάκη
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   22.03.2019 20:44
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η αποκάλυψη της εφημερίδας Φιλελεύθερος

Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
ethnos.gr
ethnos.gr

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, με την οποία ήδη έχει προκληθεί σάλος, λόγω των φιλο-τρομοκρατικών της απόψεων, καθώς για 5,5 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Μάλιστα η κυρία Λοίζου στις 28/2/2017 καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος.

Το θέμα ήρθε στο φως μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ενώ περισσότερα στοιχεία θα δημοσιεύσει και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αύριο.

efeteio-zormpa.jpg

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών από 28 Φεβρουαρίου του 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες. Συγκεκριμένα η κυρία Ζορμπά, μετά το θάνατο της μητέρας εξακολουθούσε να εισπράττει από το Δημόσιο την σύνταξη των 700 ευρώ για περισσότερο από 5,5 χρόνια.

Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

pth-zormpa.jpg

Μάλιστα τον Μάιο, λίγο πριν τις ευρωεκλογές δηλαδή, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Φιλελεύθερος

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος σήμερα αποκαλύπτει ότι η Μυρσίνη Λοϊζου έχει καταδικαστεί για παράνομη είσπραξη σύνταξης. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εν λόγω εφημερίδα, η Μυρσίνη Λοΐζου «επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη.

88856.jpg

Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 14 Μαΐου, μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Εφόσον ισχύουν οι αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου», είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βρίσκονται εκτεθειμένοι καθώς η Μυρσίνη Λοΐζου υπήρξε κεντρική επιλογή τους για τις Ευρωεκλογές 2019.

Διαβάστε ακόμη

Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της

Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους

Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες

Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • σύνταξη
  • Μυρσίνη Λοΐζου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr