Αυτοδιοικητικές εκλογές - Ψήφισε ο Χαρδαλιάς: Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο έξω στις γειτονιές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, ψήφισε νωρίς το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως «άργησε» να βγει από το παραβάν γιατί οι υποψήφιοι ήταν «πολλοί και άξιοι όλοι τους».
Ακολούθως δήλωσε ότι: «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, ψηφίζουμε για τη ζωή μας στους 66 Δήμους της Αττικής. Ψηφίζουμε για καθημερινότητα, ψηφίζουμε για ασφάλεια των κατοίκων.
Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια, οπότε είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες.
Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα, σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ραντεβού σήμερα στις κάλπες και ραντεβού αύριο εκεί έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πολίτες είναι η δύναμή μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα. Οι πολίτες είναι αυτοί που σου δίνουν την ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα».
Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
«Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
«Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



