• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κάρτα αναπηρίας στο μετρό: Τι είναι και πώς θα μετακινούνται πια τα ΑμεΑΠάτρα: Κλούβες της ΕΛΑΣ μπλόκαραν ασθενοφόρα, ενώ οι αγρότες ζητούσαν να περάσουνΠανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης ΕισαγωγήςΝέος ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   22.03.2019 20:42
Newsroom
Newsroom

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Λοΐζου - Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα

Τόσο κυβερνητικά όσο και αλλά κομματικά στελέχη εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένα για την υποψηφιότητα μετά τα δημοσιεύματα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Μυρσίνη Λοΐζου/Google Images
Μυρσίνη Λοΐζου/Google Images

Η υπόθεση για τη Μυρσίνη Λοΐζου προκάλεσε αρχικά αμηχανία στο Μέγαρο Μαξίμου και κύκλο τηλεφωνικών επαφών πριν οδηγηθεί η  υπόθεση στην επιστολή παραίτησής της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV από τις Βρυξέλλες, τα κυβερνητικά αλλά και τα κομματικά στελέχη εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προβληματισμένα, για το γεγονός ότι αυτή η ιστορία θα αποτελούσε «όπλο» στα χέρια της Νεας Δημοκρατίας στην προεκλογική μάχη που δίνει ενόψει των ευρωεκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα και συγκεκριμένα μεταξύ Πάνου Σκουρλέτη του ο κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου -ο οποίος μίλησε το πρωι και «πέταξε το μπαλάκι» στην κ. Λοΐζου-,  και του υπουργού Επικρατείας,  κ. Βερναρδάκη , ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, είχε την ιδέα να είναι η κ. Λοΐζου υποψήφια. Με δεδομένο βέβαια ότι ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής, δεν μπορούσε να υπάρξει απευθείας επικοινωνία, αλλά στα διαλείμματα εκτυλίχθηκε ένα «θρίλερ» και πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα.

Μυρσίνη Λοϊζου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22.03.2019 15:38
Η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από αρκετή συζήτηση, η Μυρσίνη Λοΐζου πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου, είχε μια συζήτηση με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, μπήκαν όλες οι πτυχές της υπόθεσης στο μικροσκόπιο και ο πολιτικός χειρισμός που προκρίθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ήταν να συγγράψει η κ. Λοΐζου την επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την υπόθεση και δίνει την δική της εκδοχή για το πώς έχουν τα πράγματα. Επί της ουσίας όμως, είναι μια επιστολή που σημαίνει το τέλος αυτής της υποψηφιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή, όταν ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής, ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε αν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση της κ. Λοΐζου και απάντησε ότι θέλει να ενημερωθεί πρώτα και αναχώρησε για την Αθήνα. Οι πληροφορίες όμως επιμένουν ότι ουσιαστικά έχουμε το τέλος και ότι η κ. Λοΐζου ήταν το πρώτο θύμα σε αυτόν τον προεκλογικό πόλεμο και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι η παραίτηση έγινε δεκτή με ανακούφιση, καθώς δεν θέλουν να πληγεί εν τη γενέσει της αυτή την προεκλογική εκστρατεία.

Διαβάστε ακόμη

Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες

Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας

Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ

Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Μυρσίνη Λοΐζου
  • Βρυξέλλες
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Αλέξης Τσίπρας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr