Καρπόζηλος για ομόφυλα ζευγάρια: Το ΚΚΕ επιλέγει να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας
Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Ακούγοντας σήμερα τον κύριο Κουτσούμπα στη Βουλή, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στην θέση του τον κύριο Σαμαρά ή έναν συντηρητικό ιεράρχη. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι “ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας”», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.
Τι σχολίασε
«Το Κομμουνιστικό Κόμμα επιλέγει να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας καταφεύγοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις απέναντι στο δικαίωμα των ανθρώπων, όλων των ανθρώπων, στη νομική αναγνώριση της σχέσης τους και στην τεκνοθεσία», σημειώνει ο κ. Καρπόζηλος.
«Η Νέα Αριστερά έχει σαφή και καθαρή θέση. Τα δικαιώματα είναι καθολικά. Για όλους και για όλες. Για κάθε πολίτη δίχως εξαιρέσεις. Η κοινωνία θα προχωρήσει», αναφέρει καταληκτικά.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



