Ποτάμι: Ο Σπύρος Δανέλλης παρακαλά για μια έδρα
Το Ποτάμι σχολιάζει τη συνέντευξη του Σπύρου Δανέλλη στο Έθνος της Κυριακής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

« Σε παρακλητικό ύφος κινείται η απάντηση του Σπύρου Δανέλλη στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Ειδικότερα, το Ποτάμι επικαλείται την απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή στο ερώτημα του «Έθνους της Κυριακής» για αν είναι θέμα ημερών η κάθοδός του στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ερώτηση στην οποία απαντά ως εξής: «Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, θα φανεί».

«Οι εποχές που έλεγε (σ.σ. ο κ. Δανέλλης) "δεν θα είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι αν είμαι, θα παραδώσω την έδρα μου στο Ποτάμι γιατί εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους", έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα στην ουρά περιμένει και αυτός μια θέση, μια εξασφάλιση, κάτι τις τέλος πάντων που θα μειώσει την αγωνία του για το μέλλον. "Αχ, πού 'σαι, νιότη, που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος", που λέει και ο ποιητής, καταλήγει το Ποτάμι.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




