Σπίρτζης στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό, αλλιώς θα γίνει Κούγκι
Ξεκάθαρη θέση για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Χρήστο Σπίρτζη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τη στήριξη της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασιλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του κόμματος ο Χρήστος Σπίρτζης.
«Η Όλγα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα, γιατί θα κερδίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα επεσήμανε ότι θα συμφωνούσε με την πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου, δηλαδή να μην γίνουν εκλογές, αλλά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν μπορεί να βαδίσει προς τις ευρωεκλογές μετά από όσα έχουν ειπωθεί περί υπονομευτών και αντιπάλων.

Όχι στις fast track διαδικασίες
Επίσης, πρότεινε να μην προκριθούν ξανά fast track διαδικασίες, αλλά να ακολουθηθούν όσα προβλέπονται στο καταστατικό. «Οι εκλογές να γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό. Αλλιώς θα γίνει Κούγκι. Δηλαδή, τουλάχιστον ένα μήνα προεκλογική περίοδο, με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας».
Παράλληλα εξαπέλυσε τα πυρά του στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας: «Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, αφήνω εσάς να το κρίνετε».
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




