Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο» σταματάμε εδώ
Το λόγο μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη πήρε η Όλγα Γεροβασίλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το λόγο μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη πήρε η Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι «σήκωσε το γάντι» που πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι αν ο κ. Κασσελάκης «ανακαλέσει το “βρείτε μου αντίπαλο” σταματάμε εδώ».
«Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες»
«Αν θέλετε να είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ… εντάξει. Στέφανε είπες “βρείτε μου αντίπαλε και πάμε”. Αν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω… Λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 ημέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντες μόνος σου να δούμε», σημείωσε η ίδια.
Τότε στο βήμα ανέβηκε ο κ. Κασσελάκης και απευθύνθηκε προς τον κόσμο. «Δεν είστε σκάκι» είπε.
«Αν αποσύρεις την πρόταση σου για εκλογές, δεν έχουμε λόγο να πάμε σε εκλογές», είπε η Γεροβασίλη. «Αν αποσύρεις την υποψηφιότητα σου, δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές», απάντησε εκ νέου ο Κασσελάκης.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



