• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Καλύβια για σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από αυτοκίνητοΔικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος - Πήρε 61% στον δεύτερο γύροΤρομακτικό τροχαίο στην Αμφίκλεια: Συγκρούστηκαν δύο νταλίκες και ένα ΙΧΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   01.03.2024 14:00
Αλέξανδρος Διαμάντης
Αλέξανδρος Διαμάντης

Κοινοβουλευτικός συντάκτης

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η απόφαση για το μπάζωμα της περιοχής του δυστυχήματος ελήφθη υπηρεσιακά📌 «Ντροπή είναι να κάνεις πολιτική στον πόνο ανθρώπων»

Μαρινάκης για Τέμπη: Η απόφαση για το «μπάζωμα» ελήφθη υπηρεσιακά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «κάλυψε» τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime News
Intime News

«Κάλυψε» τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με το μπάζωμα της περιοχής που έγινε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 01.03.2024 12:54
Βορίδης: Να σβηστούν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών από τον Άγνωστο Στρατιώτη - Eίναι μνημείο

«Δεν δόθηκε ποτέ καμία εντολή ούτε από τον κ. Τριαντόπουλο, ούτε από κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης να μπαζωθεί ο χώρος. Είναι σημαντικό να μη διακινούνται ειδήσεις που προκαλούν αναστάτωση», σημείωσε χαρακτηριστικά και παράλληλα επιτέθηκε στην αντιπολίτευση. «Όλοι αυτοί που μας πετάνε λάσπη, και αναφέρομαι στην αντιπολίτευση, όταν το κάνουν καλό θα είναι να έχουν στοιχεία. Το να διακινούμε θεωρίες συνωμοσίας και να παίζουμε με τον πόνο των συγγενών δεν είναι τίμιο. Αυτό είναι κάτι που το κάνουν κόμματα του κοινοβουλίου», είπε.

Η απόφαση για το μπάζωμα της περιοχής του δυστυχήματος ελήφθη υπηρεσιακά 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση για το μπάζωμα της περιοχής του δυστυχήματος ελήφθη υπηρεσιακά και δεν έγινε προκειμένου να υπάρξει κάποιου είδους συγκάλυψη. Μια από τις βασικές προτεραιότητες ήταν να βρεθούν άνθρωποι όσο το δυνατόν νωρίτερα και να προχωρήσουν οι έρευνες.

Τέμπη: Φοιτητές με λουλούδια απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα (gallery)

«Ντροπή είναι να κάνεις πολιτική στον πόνο ανθρώπων»

Απαντώντας, δε, στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «ο κ. Κασσελάκης μιλάει εκ του ασφαλούς διότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προέβη σε συνταγματική αναθεώρηση για να αλλάξει το καθεστώς της αποσβεστικής προθεσμίας των υπουργών. Άρα για τον κ. Σπίρτζη μιλά εκ του ασφαλούς. Δεν γνωρίζω αν το ξέρει ή δεν το ξέρει, αλλά να τον ενημερώσω ότι αλλαγή στη συγκεκριμένη πρόβλεψη έγινε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον εξομοιώνεται η προθεσμία παραγραφής των υπουργών με τους υπόλοιπους πολίτες». «Ο κ. Κασσελάκης και πολλοί στην αντιπολίτευση περιμένουν ένα οποιοδήποτε τραγικό γεγονός για να κάνουν καριέρα γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν και κάνουν πολιτική ακόμα και στο όνομα νεκρών. Η τυμβωρυχία είναι ντροπή. Ντροπή είναι να κάνεις πολιτική στον πόνο ανθρώπων. Αν ο κάθε Κασσελάκης θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη να φέρει στοιχεία αλλιώς να σιωπήσει» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις

Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»

Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις
  • δυστύχημα
  • ειδήσεις τώρα
  • Παύλος Μαρινάκης
  • κυβερνητικός εκπρόσωπος
  • Τέμπη
  • σιδηροδρομικό δυστύχημα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr