Όθωνας Ηλιόπουλος: Δεν παραιτείται τελικά από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Τι ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε με δήλωσή του ο Όθωνας Ηλιόπουλος, με φόντο τα σενάρια που ήθελαν να παραδίδει την έδρα του και να επικεντρώνεται στα καθήκοντά του ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.
«Παραμένω μάχιμος βουλευτής»
Σε δήλωσή του, ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες».
Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, ο κ. Ηλιόπουλος είχε είχε επισημάνει τον μεγάλο φόρτο εργασίας από την άσκηση των καθηκόντων του ως καθηγητή στο Χάρβαρντ, αλλά είχε πει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τη βουλευτική του έδρα.
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



