• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: «Το Ιράν θα χτυπήσει όσο χρειάζεται - Έχει ξεφύγει τελείως ο Νετανιάχου», αναφέρει στο ethnos.gr o Ανδρέας Παπασταύρου«Συναγερμός» στην Αθήνα για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Τι συζητήθηκε στο έκτακτο ΚΥΣΕΑ ΔΟΑΕ για το χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν: Επλήγη σοβαρά - Δεν υπάρχει διαρροή ραδιενέργειαςMarch to Gaza: Οι αιγυπτιακές Αρχές απώθησαν με τη βία χιλιάδες ακτιβιστές - Αγωνία για τους Έλληνες και διάβημα από το ΥΠΕΞ
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   30.03.2024 13:14
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού📌 «Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα;»

Mητσοτάκης: Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν - Λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις εξορμήσεις του ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Mητσοτάκης στο Μοσχάτο (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Mητσοτάκης στο Μοσχάτο (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες- σήμερα (30/3) βρίσκεται στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 30.03.2024 06:50
Επιχείρηση φυγής προς τα εμπρός από την κυβέρνηση: Ποια «όπλα» επιστρατεύονται

Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος τόνισε ότι «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν».

Μιλώντας για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό το σκάφος της πατρίδας μας να παραμένει σταθερό και ασφαλές».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού

«Σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουμε το 15ο Συνέδριο της παράταξής μας. Ένα συνέδριο επετειακό. Ένα συνέδριο το οποίο γίνεται με σκοπό να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ένα συνέδριο που θα είναι μια αφορμή να δούμε το διαχρονικό αποτύπωμα αυτής της μεγάλης παράταξης στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Η παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία. Η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και η παράταξη που σήμερα κάνει την Ελλάδα μια πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα. Αυτή είναι η μεγάλη δικιά μας παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη η οποία γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρη εν όψει των μεγάλων κρίσεων και των μεγάλων δυσκολιών που καλείται και σήμερα να αντιμετωπίσει η χώρα σε ένα περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας», δήλωσε αρχικά.

«Το αποτέλεσμα προφανώς ήταν το αναμενόμενο. Θεωρώ όμως ότι η συζήτηση αυτή ήταν πολύ αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο δυστυχώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης σκοπεύουν να εξακολουθούν να εργαλειοποιον μια εθνική τραγωδία προκειμένου να αποκομίσουν πρόσκαιρα κομματικά οφέλη. Μην έχοντας τίποτα να πουν στον ελληνικό λαό, αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια. Θέλω να τους απαντήσω γι ακόμα μία φορά ότι η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω απ’ όλα στα δικά σας προβλήματα, στα προβλήματα της κοινωνίας και στην επίλυσή τους» είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόταση δυσπιστίας.

Έπειτα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Μας δώσατε μια ισχυρή εντολή τον Ιούνιο του 2023 να εξακολουθούμε να προχωρούμε ένα πολυδύναμο εκσυγχρονιστικό έργο για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της δικιάς σας ζωής. Να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ανάπτυξη της οικονομίας. Να έχετε καλύτερη υγεία, καλύτερη παιδεία. Με άλλα λόγια, αυτό το οποίο μας ζητήσατε και μας ζητάτε είναι ναι, να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα και από αυτόν τον στόχο δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε».

Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο τόνισε ότι «οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές» και ότι «μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη».

Όσον αφορά στη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων είπε: «Επιτέλους στην πατρίδα μας θα δημιουργηθούν μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια ενισχύοντας ταυτόχρονα και το δημόσιο πανεπιστήμιο με πόρους και πολλούς δείκτες αυτονομίας».

Για τον τομέα της υγείας όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κατευθύνει πάνω από 1 δισ. πόρους μόνο από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα;»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του μπήκε σε ένα κουρείο και στον κουρέα που προσφέρθηκε να τον κουρέψει απάντησε: «Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα;» και συνέχισε: «Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες».

Με αυτό τον τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό, κουρεύτηκε και ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στα social media.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: «Το Ιράν θα χτυπήσει όσο χρειάζεται - Έχει ξεφύγει τελείως ο Νετανιάχου», αναφέρει στο ethnos.gr o Ανδρέας Παπασταύρου

Με όρους Υπερταμείου ο νέος ΟΣΕ: Μηχανοδηγοί με μπλοκάκι και στελέχη από την αγορά - Οι προβλέψεις για την ασφάλεια

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανατομία ενός άβολου συνεδρίου - Οι αντιπαραθέσεις, η κομματική απομόνωση και ο Αλέξης Τσίπρας

«Συναγερμός» στην Αθήνα για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Τι συζητήθηκε στο έκτακτο ΚΥΣΕΑ 

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • πρωθυπουργός
  • Ευρωεκλογές
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ειδήσεις τώρα
  • ειδήσεις
  • Μοσχάτο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr