• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψηςΚαταιγίδες και χιόνια στα βόρεια ορεινά σήμερα - Η πρόγνωση της ΕΜΥΤο δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και ΛευκωσίαΗ Χαμάς έτοιμη να παραδώσει τα όπλα «εάν λήξει η κατοχή» από το Ισραήλ
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   25.04.2024 18:16 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν»📌 Αδελφός Καλλιάνου: «Δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Καλλιάνος για το θάνατο του πατέρα του: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, πονάω»

«Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν» τόνισε

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Γιάννης Καλλιάνος/ Eurokinissi
Γιάννης Καλλιάνος/ Eurokinissi

«Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Είμαι θολωμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν έχω δύναμη να περπατήσω», τόνισε συντετριμμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA μετά τον θάνατο του πατέρα του, σε ηλικία 79 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 25.04.2024 15:00
Καλλιάνος: Μπαμπά μου, σε αγαπάω - Σήκωσα τη γη ανάποδα αλλά δεν τα κατάφερα

 «Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν»

«Το ΕΣΥ ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα είναι ο διευθυντής του Αττικού δεν έβαζε τον πατέρα μου. Εκτιμούσαν πως είναι πάρα πολύ καλά και ήταν υπέροχες οι εξετάσεις του. Αντίθετα, μας έλεγαν πως πήγαινε καλύτερα», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, η οποία δεν εξελίχτηκε δυστυχώς με αίσιο τέλος.

«Ο γιατρός μου που είναι γιατρός έπεσε στα πόδια των συναδέλφων του για να βοηθήσει τον πατέρα μας και να τον βάλουν σε ΜΕΘ», συνέχισε ο κύριος Καλλιάνος.

Ο κύριος Καλλιάνος, κατέληξε λέγοντας πως «έκανα τα πάντα να σώσω τον πατέρα μου. Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αυτοί που φταίνε για τον θάνατό του».


Αδελφός Καλλιάνου: «Δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Από την πλευρά του ο αδερφός του Καλλιανού, Χρήστος, εξέφρασε την απόλυτη απογοήτευση του για το δημόσιο σύστημα Υγείας λέγοντας πως «δεν υπάρχει δημόσιο σύστημα υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα. Και αν ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός ευαγγελίζονται κάτι άλλο ας έρθουν να μου το πουν τετ α τετ. Τους προκαλώ με τις γνώσεις και το ήθος που έχω».

Μιλώντας στον Alpha, ο γιατρός Χρήστος Καλλιανός υποστήριξε ότι η διασωλήνωση έγινε για το «θεαθήναι», σημειώνοντας ότι ουδέποτε ζήτησε την τοποθέτηση του πατέρα του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Δεν αποφάσιζε ο καθηγητής να τον βάλει στην πλατφόρμα της μονάδας, να μας δώσει αυτή την ελπίδα. Δεν ήθελα να πάει στην πλατφόρμα ο πατέρας μου και να πεθάνει ένα παιδί 20 χρονών. Δεν ζήτησα ποτέ ΜΕΘ, ζήτησα ΜΑΦ. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δηλαδή σε κάποιο νοσοκομείο που έχουν. Τον στεγνώνανε συνέχεια με αιμοκαθάρσεις» είπε.

Διετάχθη ΕΔΕ από το νοσοκομείο

Σημειώνεται πως η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία

«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης

«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς

Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • θάνατος
  • Αττικό νοσοκομείο
  • Γιάννης Καλλιάνος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr