Στέφανος Κασσελάκης: Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Η πρώτη συνομιλία με τον Πατριάρχη
Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι η παρούσα κατάσταση με τον πόλεμο στη Γάζα δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ο Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Δευτέρας (27/5) στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Παλαιστίνη.
Ο Πατριάρχης, υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως η Ιερουσαλήμ είναι σημείο συνάντησης των τριών μεγάλων θρησκειών και ότι υπάρχει χώρος για Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους, όπως φαίνεται στα πλάνα του OPEN.
Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι η παρούσα κατάσταση με τον πόλεμο στη Γάζα δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα και ο Δυτικός Κόσμος και η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένουν απαθείς.
«Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε μαζί σας και να στηρίζουμε το Πατριαρχείο ως αξιωματική αντιπολίτευση», δήλωσε.
Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχης Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος Δημήτριος Παπαγεωργίου.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




