Καμμένος για Κουντουρά: «Πολιτική συνοδός πολυτελείας»
Ταυτόχρονα επιτέθηκε και στους Ψαριανό και Τατσόπουλο της Νέας Δημοκρατίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με ακραίες εκφράσεις επιτέθηκε ο Πάνος Καμμένος στην Έλενα Κουντουρά και στον Σπύρο Δανέλλη. Χωρίς να αναφερθεί ξεκάθαρα στα ονόματα των δύο πολιτικών, με ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας».
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε και στους κυρίους Τατσόπουλο και Ψαριανό καθώς στην ανάρτησή του αναφέρει πως αυτοί εξαιρούνται από την κατηγορία «πολυτελείας».
Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της Τρίτης (9/4) ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι η κυρία Κουντουρά και ο κ. Δανέλλης θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιό του.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




