Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας: Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες
Σε καλό κλίμα η συνάντηση των δυο ηγετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Τρίτη (2/7) το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ.
«Είναι πάντα χαρά μου να καλωσορίζω τον πολύ καλό μου φίλο, τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, στην Αθήνα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Καλώς ήρθατε, κ. Πρόεδρε. Πάντα έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας, εν μέσω σημαντικών γεωπολιτικών προκλήσεων, αλλά είναι και μια ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε, και πάλι, τη στρατηγική εταιρική σχέση των δύο χωρών μας, η οποία πιστεύω ότι έχει προσφέρει πολλά και στους δύο λαούς μας», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνάντησης.
«Σας ευχαριστώ, κ. πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας. Πιστεύω ότι η στρατηγική εταιρική μας σχέση δημιουργεί έναν άξονα στρατηγικής συνεργασίας. Ό,τι κάνουμε μαζί, Ελλάδα και Βουλγαρία, αντανακλά την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής μας. Οπότε, σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλγαρίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο ηγέτες έκαναν επισκόπηση των διμερών σχέσεων και συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μετά και το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Το DNA «μίλησε»: Τι αποκάλυψαν οι εξετάσεις για τα παιδιά του «σπιτιού της φρίκης» στην Κυψέλη
«Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια»: Τι απαντά η δασκάλα για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας στα Φουρνά Ευρυτανίας
Έναν χρόνο μετά και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος: Το άγριο έγκλημα που σόκαρε το φεστιβάλ Burning Man
Αγωγή «μαμούθ» από τον Σταύρο Φλώρο: Ζητά πάνω από 100 εκατ. δολάρια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του στο Survivor
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



