ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα η συζήτηση για κομματικά ΜΜΕ και οικονομικά
Μετά τις 5:00 απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου συζητήθηκαν τα οικονομικά του κόμματος και των μέσων ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα, η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε και ενημερώθηκε διεξοδικά από την Οικονομική Επιτροπή που έχει συσταθεί και από μέλη της διοίκησης των κομματικών μέσων ενημέρωσης για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και των μέσων. Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση δεν ολοκληρώθηκε και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την συνεδρίαση της την επόμενη εβδομάδα.
Στην σημερινή συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν πέντε ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, για τα θέματα της στέγης, των τραπεζών και ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας.
Μετά τις 5:00 απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του.
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




