Ανδρουλάκης: Χρέος μας να δημιουργήσουμε ένα κράτος λειτουργικό που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο
Το μήνυμα του πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον Δεκαπενταύγουστο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με μέλη της οικογένειας του και στενούς φίλους, στη γενέτειρα του την Κρήτη, θα περάσει την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης νωρίτερα παραβρέθηκε στη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μασταμπά Ηρακλείου, ενώ στο τέλος της δοξολογίας, σε δηλώσεις του, ευχήθηκε σε όλους για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.
«Έχουμε χρέος για τις επόμενες γενιές να προστατέψουμε το φυσικό μας πλούτο»
«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «σήμερα γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου που αντιπροσωπεύει για τον ελληνικό λαό, το καταφύγιο της ελπίδας και της δύναμης».
Κάνοντας αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές δήλωσε: «Δυστυχώς όμως και φέτος δεν αποφύγαμε τις μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές που βύθισαν στο θυμό και την απελπισία τους πολίτες. Έχουμε χρέος για τις επόμενες γενιές να προστατέψουμε το φυσικό μας πλούτο. Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε ένα κράτος λειτουργικό, αξιοκρατικό, ανθεκτικό που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο. Ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για τις επόμενες γενιές. Ένα κράτος που θα δημιουργεί μια δίκαιη κοινωνία και μια παραγωγική οικονομία».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



