ΔΕΘ 2024: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη
Τι ώρα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη με φόντο τα εγκαίνια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO και θα επισκεφθεί τα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ.
Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.
Την Κυριακή, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




