• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο μεγαλύτερος Κομήτης της χρονιάς πλησιάζει τη Γη - Πότε θα είναι ορατόςΚράτη-μέλη του ΝΑΤΟ στέλνουν στρατιωτική δύναμη στη ΓροιλανδίαΦόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις ΤραμπΔευτέρα το ραντεβού των αγροτών των «σκληρών» μπλόκων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
δημοφιλές τώρα: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων – Στέλνονται τα πρώτα ραβασάκια
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.04.2019 12:31
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν είμαστε ακροδεξιά»

Καμμένος: «Ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά»

«Υπήρχε μία συνεννόηση αξιοπρεπέστατη και μία έντιμη και καλή συνεργασία», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (copyright: Eurokinissi)
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (copyright: Eurokinissi)

Εγκληματικό λάθος χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη επανέλαβε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν πει πως συμφωνούν, με εξαίρεση τη συγκεκριμένη Συμφωνία.

«Είχαμε κάνει συμφωνία, παρόντος του Κοτζιά, ότι δεν θα ‘ρθει καμία συμφωνία χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή», δήλωσε ο κ. Καμμένος. Αναφερόμενος, μάλιστα, στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «υπήρξαν και άλλες διαφωνίες, οι οποίες συζητήθηκαν δημοκρατικά και λύθηκαν, όπως αυτή για τον Νίκο Φίλη».

«Υπήρχε μία συνεννόηση αξιοπρεπέστατη και μία έντιμη και καλή συνεργασία», τόνισε, κάνοντας έναν απολογισμό της συνύπαρξής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επανέλαβε ότι «το θέμα της Μακεδονίας είναι θέμα αρχής».

Πάνος Καμμένος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ16.04.2019 20:05
Οι 42 εκλεκτοί του Καμμένου για τις ευρωεκλογές και ο ... Θανάσης (video)
Οι 42 εκλεκτοί του Καμμένου για τις ευρωεκλογές και ο ... Θανάσης (video)

«Το τρενάκι έμεινε στις ράγες, η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάναμε συμμαχίες με ΗΠΑ, Αίγυπτο και Ισραήλ», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας για την κυβερνητική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σχολιάζοντας, όμως, τα προηγούμενα τηλεοπτικά σποτ του κόμματος, που σε ένα ήταν ο μικρός Αλέξης με σπασμένο χέρι, τόνισε: «Ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά». «Πιο δεξιά εξωτερική πολιτική, με την καλή έννοια, από αυτή που εφάρμοσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπάρχει», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

«Δεν είμαστε ακροδεξιά»

Για τους χαρακτηρισμούς των ΑΝΕΛ ως ακροδεξιούς, σχολίασε ότι «είμαστε αυτοί που χτίσαμε τις σχέσεις μας με το Ισραήλ. Εμείς που στο θέμα του μεταναστευτικού ήμασταν εκεί και υπογράψαμε τη συνθήκη με το ΝΑΤΟ και δεν ταυτιστήκαμε με τις απόψεις της ακροδεξιάς. Βεβαίως και δεν είμαστε ακροδεξιά».

Σχετικά με τις επόμενες εκλογές, ανέφερε ότι «ποτέ δεν ήμασταν μέσα στις δημοσκοπήσεις. Δημοσκοπήσεις κάνω στο πεζοδρόμιο, για ποιοτικούς και όχι ποσοτικούς λόγους». Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν θέλει εκπροσώπους που θα εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ ή εμάς στο Ευρωκοινοβούλιο και στη Βουλή, κι εμείς θα το δεχτούμε δημοκρατικά, πρόσθεσε.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για το ποιος είναι ο «Thanassis» στο νέο σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και απάντησε: «Από τη μία μας βρίζει η "Αυγή" ότι ο Θανάσης είναι ο Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη παρεξηγούνται οι άλλοι επειδή θεωρούν πως αναγνωρίζουν τον Μητσοτάκη. Ποιος θα είναι τελικά ο Θανάσης αφήστε να το δούμε. Να περιμένετε για τον Θανάση, γιατί θα δείτε πολλά».

Διαβάστε ακόμη

Η φρεγάτα Belharra «Κίμων» σε ελληνικά νερά - Εν πλω τελετή υποδοχής παρουσία Μητσοτάκη και Δένδια

Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ

«Οι καταγγελίες δεν αρκούν»: Συγκινητική παρέμβαση της κόρης της Ενκελέιντα που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι

Δευτέρα το ραντεβού των αγροτών των «σκληρών» μπλόκων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Πάνος Καμμένος
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr