ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται τη μετάθεση του συνεδρίου στις 8-10 Νοεμβρίου
Οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) θα μείνουν ως έχουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την μετάθεση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από 1-3 Νοεμβρίου στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (5/10) στην Κεντρική Επιτροπή. Παράλληλα, εισηγείται η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών να παραταθεί έως τις 25/10, ενώ η εκλογή συνέδρων να διεξαχθεί στις 2-3/11.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν στην εισήγηση αυτή, επειδή δεν βρέθηκε κατάλληλος χώρος για τη διεξαγωγή του συνεδρίου. Οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) θα μείνουν ως έχουν.
Σημειώνεται πως μειοψήφησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ξεκίνησε στις 12:00 στο Ξενοδοχείο Wyndham στο Μεταξουργείο.
Η κυρία Όλγα είναι κάθε Πρωτομαγιά με το γαρύφαλλό της στο Σύνταγμα «επειδή δεν μπορούν να είναι οι 200»
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης - Είχε γράψει το «Χορεύοντας στη σιωπή»
Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη «εκτόξευσε» αστυνομικούς - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



