Τζάκρη για Κασσελάκη: «Αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του»
Ερωτώμενη για το πόθεν έσχες και όσα βγήκαν σε δημοσιεύματα έκανε λόγο «πόθεν εσχο-λογία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ερωτώμενη για το πόθεν έσχες και όσα βγήκαν σε δημοσιεύματα έκανε λόγο «πόθεν εσχο-λογία», επισημαίνοντας πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει. «Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», όπως σημείωσε. Όπως πρόσθεσε «είναι ακριβώς το ίδιο που καταθέσαν στη Βουλή».
«Κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ασόβαρη εικόνα»
Υπογράμμισε, επίσης, ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας». Όπως είπε μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνουν τίποτα για να ενώσουν κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ασόβαρη εικόνα».
Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο. «Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».
Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



