• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
δημοφιλές τώρα: Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα: «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   15.10.2024 10:00 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Αντικαταστατικές αποφάσεις»📌 «Πυρά» κατά της Σβίγκου📌 «Ο Κασσελάκης θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος και θα κερδίσει την πρώτη Κυριακή»📌 «Ασήμαντα γεγονότα» η ένταση έξω από την ΚΕ📌 Τι είπε για Πολάκη και Παππά📌 «Εγώ με όλους μπορώ να είμαι την επόμενη μέρα»

Τζάκρη στο OPEN: Αν έκανε ο Κασσελάκης αυτά που τον κατηγορούν οι προβοκάτορές του, θα είχε έξω από την ΚΕ 5.000 ανθρώπους

«Ο Κασσελάκης θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος και θα κερδίσει την πρώτη Κυριακή», τόνισε η κυρία Τζάκρη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Η Θεοδώρα Τζάκρη στο OPEN
Η Θεοδώρα Τζάκρη στο OPEN

Επιμένει πως θα ανατραπεί η απόφαση για την μη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, εξαπέλυσε πυρά κατά στελεχών του κόμματος κάνοντας λόγο για «αντικαταστατικές αποφάσεις».

«Η Κεντρική Επιτροπή εισηγείται προς το Συνέδριο, που είναι το μόνο αρμόδιο να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες και να ανατρέψει τις προηγούμενες αποφάσεις της ΚΕ και να επαναφέρει τη νομιμότητα», ανέφερε αρχικά η κυρία Τζάκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 14.10.2024 17:26
ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρινάκη: Άνευ προηγουμένου παρέμβαση σε εσωκομματική διαδικασία – Δείχνει ποιον προτιμά ο Μητσοτάκης
Πολιτική | 15.10.2024 06:50
Το «μαχητικό» ραντεβού Κασσελάκη στις εκλογές συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και οι «σύμμαχοί» του στην κυβέρνηση

«Αντικαταστατικές αποφάσεις»

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για άλλες αντικαταστατικές αποφάσεις «που έχουμε να ανατρέψουμε στο Συνέδριο» λέγοντας πως «διαχώρισαν την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής από την εκλογή του προέδρου. Το λέει ρητά το καταστατικό μας πως την ίδια μέρα που εκλέγεται πρόεδρος εκλέγεται και Κεντρική Επιτροπή από το σύνολο των μελών. Το ανέτρεψαν και αυτό».

«Πυρά» κατά της Σβίγκου

«Βγάλανε ανακοίνωση κατά παράβαση των καθηκόντων της γραμματέας. Γιατί η γραμματέας πρέπει να διαφυλάττει πρώτα από όλα το καταστατικό», ανέφερε στη συνέχεια εξαπολύοντας πυρά στη Ράνια Σβίγκου για την χτεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε πως η απόφαση της ΚΕ για τον Κασσελάκη «είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη».

«Η θητεία της κυρίας Σβίγκου έχει λήξει ούτως ή άλλως. Αν υπήρχε ευθιξία, έπρεπε να είχε παραιτηθεί», επισήμανε.

«Ο Κασσελάκης θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος και θα κερδίσει την πρώτη Κυριακή»

«Ο κ. Κασσελάκης θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος πρόεδρος και θα ανακηρυχτεί από το Συνέδριο και θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «άλλοι θέλουν να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή της μελών αλλά εγώ θέλω να βάλω μεγάφωνο», ενώ σχολίασε πως «είναι κατάντια να μας σχολιάζει ο Παύλος Μαρινάκης».

«Ασήμαντα γεγονότα» η ένταση έξω από την ΚΕ 

Για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχτηκαν με πρωταγωνιστές υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη έξω από τον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ σχολίασε πως «υπήρξαν κάποιες εντάσεις μεταξύ των μελών της ΚΕ γιατί δεν δέχονταν να υπάρξει έλεγχος στη διαπίστευση των μελών και κάποιος άνθρωπος, αξιοπρεπής επιστήμονας, είπε μια απρεπή έκφραση σε κάποιες συντρόφισσες της ΚΕ. Αυτά είναι ασήμαντα γεγονότα μπροστά στην ιστορία των δύο συγκρούσεων της Αριστεράς».

«Ο κ. Κασσελάκης αν ήθελε και πραγματικά έκανε αυτά που τον κατηγορούν οι προβοκάτορές του, θα είχε εκεί στην πλατεία Καραϊσκάκη, 5.000 ανθρώπους».

Τι είπε για Πολάκη και Παππά 

Για την στάση του Παύλου Πολάκη είπε πως «μάλλον θέλει να τον αποκλείσει τον κ. Κασσελάκη. Γιατί προχτές δεν ήρθε στην ΚΕ και έστειλε τους δικούς τους και δημιουργήθηκε απαρτία. Καλά είναι τα λόγια αλλά πρέπει να τα βλέπουμε και στην πράξη».

Για τον Νίκο Παππά σχολίασε πως «μέχρι πρότινος ήταν υποστηρικτής του κ. Κασσελάκη, στην Πολιτική Γραμματεία άλλαξε στάση και είναι μεταξύ αυτών που ψήφισαν να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή για τον αποκλεισμό του κ. Κασσελάκη, με πρόσχημα το εξώδικο», ενώ τόνισε πως τον υπερασπίστηκε ως εισηγήτρια της προανακριτικής επιτροπής που καταδίκασε τον κ. Παππά και τον οδήγησε στο ειδικό δικαστήριο. «Τον έχω υπερασπιστεί με κόστος».

«Εγώ με όλους μπορώ να είμαι την επόμενη μέρα»

Για το εάν την επόμενη ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ενωμένος, η κυρία Τζάκρη σχολίασε «τα απλά μέλη θα μείνουν μαζί. Εγώ θεωρώ πως ακόμα και μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν στη λήψη αποφάσεων, υπάρχουν άνθρωποι που με σωφροσύνη και σύνεση την επόμενη ημέρα θα επικρατήσει σε αυτούς η αγάπη για το κοινό μας σπίτι που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ με όλους μπορώ να είμαι την επόμενη μέρα».

«Δεν θέλουν τον κ. Κασσελάκη. Ξέρουν πως θα εκλεγεί και θέλουν να βάλουν προσκόμματα για να μην εκλεγεί. Αλλά δεν θα το πετύχουν. Και αυτό το είπε η ίδια η κυρία Γεροβασίλη στην ΚΕ πως ‘θα κάνω τα πάντα να μην είναι υποψήφιος’», κατέληξε. 

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • εκλογές
  • Θεοδώρα Τζάκρη
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr