ΣΥΡΙΖΑ: Δώδεκα μέλη της ΚΕ παραπέμπουν Γεροβασίλη, Γκλέτσο και Ζαχαριάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Δεν έχουν τέλος οι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν έχουν τέλος οι τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως έγινε την Παρασκευή (18/10), δώδεκα μέλη της Κ.Ε. παρέπεμψαν την Όλγα Γεροβασίλη, τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Κώστα Ζαχαριάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος για ακραίες τοποθετήσεις τους.
«Ακραίες τοποθετήσεις»
Συγκεκριμένα, η Σοφία Ιντζιάδου που είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε σε ανάρτησή της τα εξής: «Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων, θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε, σήμερα το πρωί, στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ. Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις. Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελοι, ένας για τον καθένα, συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό».
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



