Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2024 - Μητσοτάκης: «Ένας τραυματισμός δεν μου επιτρέψει να τρέξω στα 5 χλμ»
Ανάρτηση του Πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ανάρτηση για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Αποκάλυψε πως ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει και ο ίδιος, αλλά ένας τραυματισμός στη μέση δεν το επέτρεψε να τρέξει.
«Εβδομήντα τρεις χιλιάδες αθλητές από 158 χώρες συμμετέχουν στο σαββατοκύριακο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επισημαίνει ότι και ο ίδιος είχε προγραμματίσει να τρέξει στα 5χλμ. «Αλλά δυστυχώς η αποκατάσταση από έναν τραυματισμό στη μέση δε μου το επιτρέπει. Αντ' αυτού είμαι στο γραφείο και δουλεύω αντί να προετοιμάζομαι για το πεντάρι.
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι σε όλες και σε όλους τους αθλητές να περάσετε πολύ καλά, να απολαύσετε τον ωραίο αθηναϊκό καιρό και να γιορτάσετε μαζί με τους συναθλητές σας αυτή τη μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού», λέει κλείνοντας την ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Ξεκινά το Ταμείο Καινοτομίας στα φάρμακα για άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες: Πρόεδρος η Νάντια Γκογκοζώτου - Όλα τα ονόματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με έναν εγκλωβισμένο - Ακούγονται εκρήξεις
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




