Κασσελάκης για Πόθεν Έσχες: Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη
«Έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη δική του απάντηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του, έπειτα από τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (12/11) συνεδρίασης.
Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησαν ότι κατέθεσε ψευδές πόθεν έσχες.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:
«Τώρα που ολοκλήρωσαν το μεγάλο ριφιφί από το γκαράζ του μπουζουξίδικου, δεν έχουν πια ανάγκη τα παιχνίδια εντυπώσεων με το πόθεν έσχες μου.
Αντίθετα με όσα ανακοίνωναν πριν από τρεις μέρες, τώρα ανακοινώνουν ότι τελικά δεν θα πάνε τις λάσπες τους στη δικαιοσύνη, αλλά… τις θέτουν στη διάθεση όποιας Αρχής τις ζητήσει.
Ίσως ελπίζουν ότι με την κίνησή τους αυτή θα αποφύγουν τη δική μου προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών.
Είναι πια αργά. Συνεχίζω κανονικά.
Είναι θέμα αξιοπρέπειας.
Άλλη μια λέξη που έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους, μαζί με τη δημοκρατία».
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
Τώρα που ολοκλήρωσαν το μεγάλο ριφιφί από το γκαράζ του μπουζουξίδικου, δεν έχουν πια ανάγκη τα παιχνίδια εντυπώσεων με το πόθεν έσχες μου.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 12, 2024
Αντίθετα με όσα ανακοίνωναν πριν από τρεις μέρες, τώρα ανακοινώνουν ότι τελικά δεν θα πάνε τις λάσπες τους στη δικαιοσύνη, αλλά… τις θέτουν…
Λαύριο: Μπήκε σπίτι της πρώην του και επιτέθηκε με μαχαίρι στην ίδια και τον σύντροφό της
Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Μέχρι την Κυριακή οι καταιγίδες στην Κρήτη, 9 μποφόρ στο Αιγαίο
Εκλογικό θρίλερ στη Βραζιλία ανάμεσα σε Λούλα και Μπολσονάρου ενόψει του β' γύρου
Απαγορευτικό απόπλου σε Λαύριο και Ραφήνα - Ποια δρομολόγια ακυρώνονται στον Πειραιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




