Πούλου: Μάλλον θα καταλήξω στο κόμμα του Κασσελάκη
Αύριο η παρουσίαση κόμματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Εκτιμώ ότι είναι εφικτό να συγκεντρωθούν 10 βουλευτές στο νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη», επισήμανε η ανεξάρτητη βουλευτής Γιώτα Πούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ, γνωστοποιώντας ότι το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό και η ίδια.
Αύριο η παρουσίαση κόμματος
Οι δηλώσεις της έρχονται σε συνέχεια της ανεξαρτητοποίησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μετά από την αλλαγή των συσχετισμών στη Βουλή, που οδήγησε στο να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι κ. Κασσελάκης θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2024, στις 12:00 μ.μ., στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ενώ έχει καλέσει τα μέλη να ψηφίσουν το νέο όνομα στο todikomaskinima.gr.
Μετά τον Χαμενεΐ τίποτα δεν τελείωσε: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Ιράν και ο πόλεμος που μπορεί να ξεφύγει - Η Ζακία Άκρα εξηγεί
Πέθανε στα 84 του χρόνια ο σπουδαίος σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος
«Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων»: Το ΝΑΤΟ εγκαθιστά Patriot στη Μαλάτεια της Τουρκίας
Δέσποινα Μοιραράκη: «Με συνέλαβαν στο Ιράν επειδή φαινόταν λίγο από τα μαλλιά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



