Μητσοτάκης: Ξεκινά το Καλάθι Χριστουγέννων και το Καλάθι Αϊ Βασίλη - Προτεραιότητα μας η οικογένεια
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η στήριξη της οικογένειας ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, οι καλύτερες ευχές για τις ημέρες που έρχονται» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στο «Καλάθι των Χριστουγέννων». Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, το «Καλάθι του Νοικοκυριού» επεκτείνεται με 6 επιπρόσθετες κατηγορίες προϊόντων, απαραίτητων για το τραπέζι των εορτών. Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, καθώς και τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.
Ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει ότι «τα Χριστούγεννα φέρνουν πάντοτε χαρά στις οικογένειες και ιδίως στα παιδιά» και προσθέτει: «Όμως σημαίνουν και πρόσθετες ανάγκες για τους μεγάλους. Η Πολιτεία, λοιπόν, οφείλει να είναι δίπλα τους. Όχι μόνο με γενικά μέτρα που βελτιώνουν τις αποδοχές ή μειώνουν τους φόρους. Αλλά και με στοχευμένες πρωτοβουλίες για τα έξοδα των ημερών».
Επίσης ανακοινώνει ότι από τις 18 Δεκεμβρίου, ξεκινά και το «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» με επιλογές από 10 κατηγορίες παιχνιδιών ώστε εφέτος θα είναι και αυτά περισσότερα και οι αγορές της Πρωτοχρονιάς να είναι πιο πλούσιες σε ιδέες για δώρα.
«Αλλά και πιο οικονομικές για τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




