Γεραπετρίτης για Φραγκογιάννη: Κατά τη θητεία του, η Ελλάδα έγινε πιο δυναμική να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου
«Πάνω απ' όλα υπήρξε ένας ακέραιος άνθρωπος, ταγμένος στην υπηρεσία της πατρίδας»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Κώστα Φραγκογιάννη εξήρε το έργο του πρώην, πια, υφυπουργού.
Ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στη συμβολή του κ. Φραγκογιάννη στην αναμόρφωση της οικονομικής διπλωματίας της χώρας μας και σημείωσε ότι η Ελλάδα έγινε πιο εξωστρεφής και δυναμική.
«Σήμερα αποχαιρετούμε από το υπουργείο Εξωτερικών έναν ξεχωριστό συνεργάτη και φίλο, τον υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη, ο οποίος, μετά από 5,5 χρόνια προσφοράς, υπέβαλε την παραίτησή του για σοβαρούς προσωπικούς λόγους», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης και πρόσθεσε:
«Ο Κώστας Φραγκογιάννης, με τη μοναδική του αφοσίωση, το όραμα και τη δημιουργικότητά του, συνέβαλε αποφασιστικά στην αναμόρφωση της οικονομικής διπλωματίας της χώρας μας. Κατά τη θητεία του, η Ελλάδα έγινε πιο εξωστρεφής, πιο δυναμική και πιο έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου».
Ο υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι ο κ. Φραγκογιάννης «πάνω απ' όλα υπήρξε ένας ακέραιος άνθρωπος, ταγμένος στην υπηρεσία της πατρίδας» και κατέληξε: «Τον ευχαριστώ προσωπικά για τη συνεισφορά του και για την εξαιρετική συνεργασία μας. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντικό του βήμα».
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




