• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φόβοι για κατάληψη του διαδικτύου από την AI: Από τα κενά ασφαλείας στα κακόβουλα λογισμικά που απειλούν υποδομέςΣαρώνονται τα «γκρίζα» ιατρεία... κατόπιν εορτής: «Κβαντική βιοανάδραση», βιοσυντονισμοί και παράνομα ενέσιμα«Μαμά, με κυνηγούν να με σκοτώσουν»: Μαυροφορεμένες γυναίκες πετούσαν πέτρες σε 12χρονη στον ΠύργοΘεσσαλονίκη: Νεκρός στο γραφείο του ο διευθυντής Νευρολογικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου
δημοφιλές τώρα: Ανατροπή στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Δεν αποκλείεται να πέθανε από Covid»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.01.2025 12:07
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατίας

Κίνημα Δημοκρατίας: Ο Μιχάλης Χουρδάκης αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και καθηγητή ΑΠΘ Μιχάλη Χουρδάκη ανέφερε σε ανακοίνωση του το Κίνημα Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lifestyle | 28.01.2025 11:33 
Αννα Ανδριανού: «Το #Metoo είχε τη ρίζα του σε κάτι πολύ σκληρό και βρόμικο, που είναι η εκμετάλλευση της εξουσίας»
Ελλάδα | 28.01.2025 11:39
Άνοιξαν 197 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Η ένταξή του Μιχάλη Χουρδάκη στο Κίνημα Δημοκρατίας θα ενισχύσει τις πολιτικές μας θέσεις και θα συμβάλλει στην προώθηση της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της διαφάνειας στη διοίκηση».

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Δημοκρατίας

«Ο Καθηγητής Χουρδάκης είναι βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης από τον Ιούνιο του 2023 και έχει ψηφιστεί ως εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Στη σύντομη κοινοβουλευτική του θητεία έχει παράγει σημαντικό κοινοβουλευτικό έργο, με σχεδόν 100 ατομικές ερωτήσεις, 25 επίκαιρες ερωτήσεις, 15 ΑΚΕ, ενώ είναι ο μοναδικός βουλευτής σε αυτή τη θητεία που έχει ατομικά καταθέσει επίκαιρη επερώτηση και προτάσεις νόμου/τροπολογίες.

Ο Καθηγητής Μιχάλης Χουρδάκης διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Έχει ολοκληρώσει σπουδές στην Επιστήμη Διαιτολογίας και Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (MSc Δημόσιας Υγείας).

Επίσης, έχει εργαστεί ως Επιμελητής στο Division of Metabolic and Nutritional Medicine του Dr. von Hauner Children’s Hospital στη Μόναχο και είναι Τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Έχει τιμηθεί με περισσότερα από 30 βραβεία αριστείας από την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας για το πολυσχιδές έργο του, κάτι που τον καθιστά τον πλέον βραβευμένο.

Στο πλαίσιο της ιατρικής του δραστηριότητας, ο Καθηγητής Χουρδάκης έχει συμβάλει στην ίδρυση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Εφαρμοσμένη Διατροφή και Προαγωγή Υγείας” και συνδιευθύνει το συνεργαζόμενο κέντρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας “WHO Collaborating Center for Quality of Life and Wellbeing”.

Η ένταξή του στο Κίνημα Δημοκρατίας θα ενισχύσει τις πολιτικές μας θέσεις και θα συμβάλλει στην προώθηση της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της διαφάνειας στη διοίκηση.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του Εκπροσώπου Τύπου, ο Καθηγητής Μιχάλης Χουρδάκης θα ενδυναμώσει τη φωνή του Κινήματος, προβάλλοντας τις θέσεις μας με σαφήνεια και αποφασιστικότητα, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και να σχεδιάσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο».

Διαβάστε ακόμη

Φόβοι για κατάληψη του διαδικτύου από την AI: Από τα κενά ασφαλείας στα κακόβουλα λογισμικά που απειλούν υποδομές

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 25χρονη Πηνελόπη - Η έκκληση της οικογένειας

«Εξαφανίζουν ανθρώπους»: Η ICE κρύβει την τοποθεσία χιλιάδων μεταναστών - Σε πανικό οικογένειες

«Δεν νιώθω τα πόδια μου»: Γυναίκα έμεινε παράλυτη όταν άνδρας σε συναυλία των Knocked Loose έπεσε πάνω της

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • εκπρόσωπος Τύπου
  • Κίνημα Δημοκρατίας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>