• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κάρτα αναπηρίας στο μετρό: Τι είναι και πώς θα μετακινούνται πια τα ΑμεΑΠάτρα: Κλούβες της ΕΛΑΣ μπλόκαραν ασθενοφόρα, ενώ οι αγρότες ζητούσαν να περάσουνΠανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης ΕισαγωγήςΝέος ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,8% η ΝΔ - Στο πλευρό των αγροτών το 76% των ερωτηθέντων
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   29.01.2025 20:44
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Επιμένουμε στην πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση

Τέμπη - Φάμελλος για συνέντευξη Μητσοτάκη:«Ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε την ελληνική κοινωνία»

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό που ζητά οξυγόνο και στη συνέχεια να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του», τονίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό που ζητά οξυγόνο και στη συνέχεια να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του», τονίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απόψε στον Alpha. 

Σχολιάζοντας την αναδίπλωση του Πρωθυπουργού φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώνει πως «Ένας ανεπαρκής πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε την ελληνική κοινωνία για την πιθανότητα μεταφοράς εύφλεκτων υλικών στην εμπορική αμαξοστοιχία, που πιθανώς να στοίχισε τη ζωή δεκάδων συμπολιτών μας στα Τέμπη. Παραδέχτηκε επίσης το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος. Με πρόσχημα τον δήθεν "καλό σκοπό", ομολόγησε την καταστροφή πειστηρίων εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 29.01.2025 19:16 
Μητσοτάκης για Τέμπη: Με αυτά που γνωρίζω σήμερα δε θα έλεγα όσα είπα για το φορτίο -Ίσως υπήρχε κάτι ύποπτο στο τρένο – Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε προανακριτική ή εξεταστική
Πολιτική | 29.01.2025 20:35
Νέα Αριστερά για συνέντευξη Μητσοτάκη για Τέμπη: Ομολογία ενοχής

«Παραδέχτηκε και την εξεταστική της συγκάλυψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ζητήσει να έρθει στη Βουλή εκπρόσωπος των μηχανοδηγών, ο πρόεδρος της επιτροπής τηλεδιοίκησης, ο προηγούμενος πρόεδρος του ΟΣΕ και ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως τότε η ΝΔ το αρνήθηκε», συνεχίζει. 

Επιμένουμε στην πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση 

Ο Σωκράτης Φάμελλος καλεί τον Πρωθυπουργό «να αφήσει τα μισόλογα και να δεσμευτεί ότι θα επιτρέψει στη Δικαιοσύνη να κρίνει τα πολιτικά πρόσωπα, που θα εμπλέκονται στη δικογραφία. Και δεν θα τους ξεπλύνει με μια προανακριτική που θα εκτονώσει την ένταση και δεν θα παραπέμψει κανέναν στον φυσικό δικαστή. Ακόμα θυμόμαστε τα χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή». 

Σχολιάζει, ακόμα, πως «δεν είπε καμία κουβέντα για τη δικογραφία της Ευρωπαίας Εισαγγελέα, η οποία ζήτησε κατ΄ ουσίαν προανακριτική για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, την οποία η κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει. Δεν είπε καμία κουβέντα για το γεγονός ότι δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή με μεγάλες ταχύτητες για πολλά  χιλιόμετρα. Ούτε για τον έλεγχο της χώρας από την ΕΕ για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε αμετανόητος, ανεπαρκής, φοβισμένος και ηττημένος. Επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, βλέποντας τη λαϊκή κατακραυγή».

Κλείνοντας, επισημαίνει ότι ο « ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιμένει στην πρότασή του για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό που ζητά οξυγόνο και στη συνέχεια να ακολουθήσει το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του»

Διαβάστε ακόμη

Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις

Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020

Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Τέμπη
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ειδήσεις τώρα
  • Σωκράτης Φάμελλος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr