Τέμπη: Υπό παραίτηση ο Χρήστος Τριαντόπουλος μετά τις εξελίξεις με την προανακριτική
Εξελίξεις στην κυβέρνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραιτείται ο Χρήστος Τριαντόπουλος ενόψει της προανακριτικής για τα Τέμπη.
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν θα παραιτηθεί άμεσα ή με την έναρξη της προανακριτικής διαδικασίας. Αυτό αναμένεται να διευκρινιστεί με επιστολή του.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγα 24ωρα το ΠΑΣΟΚ ζήτησε τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής κατά του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου.
Όπως έγραψε σήμερα (6/2) το ethnos.gr, η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την πρόταση της Χαριλάου Τρικούπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν σημαίνει πως συντάσσεται με το περιεχόμενο της. «Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη κίνηση του ΠΑΣΟΚ εντάσσεται στην απέλπιδα προσπάθειά του να εργαλειοποιήσει την τραγωδία των Τεμπών για φτηνά πολιτικά παιχνίδια» σημειώνουν χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ. Ωστόσο, παράλληλα οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως θα πουν «ναι» στην πρόταση γιατί δεν θα ανεχθούν τις «συκοφαντίες του ΠΑΣΟΚ περί δήθεν συγκάλυψης».
Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



