Νέος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Χατζηδάκης
Τι αναφέρει η κυβέρνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χρέη αντιπροέδρου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αναλαμβάνει στο εξής ο Κωστής Χατζηδάκης, μετά την ψηφοφορία που έγινε στο συνέδριο που έλαβε χώρα στη Βαλένθια.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συγκέντρωση 328 ψήφους και εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής συντηρητικής παράταξης.
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η ρήξη του Έλληνα γενικού γραμματέα του ΕΛΚ, Θανάση Μπακόλα, με τον Βέμπερ, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δεν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία.
Όπως αναφέρει η κυβέρνηση, η ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε συνδυασμό με την εκλογή του Κωστή Χατζηδάκη, «αντικατοπτρίζουν την ισχυρή θέση που έχει η ΝΔ στο ΕΛΚ, και κατ’ επέκταση τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών αποφάσεων, ειδικά σε ένα περιβάλλον προκλήσεων, όπου διαμορφώνονται πολιτικές που θα επηρεάσουν βαθύτατα το μέλλον της ΕΕ».
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



