• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των ΑρχώνΓυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσειςΤραμπ: «Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ»Πανελλήνιες 2026: Συνέχεια σήμερα με Μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   03.05.2019 11:39
Newsroom
Newsroom

Κουντουρά: Γιατί παραιτούμαι από υπουργός Τουρισμού

«Θα συνεχίσω με τη δύναμη του ελληνικού λαού να αγωνίζομαι», τονίζει η Έλενα Κουντουρά, μεταξύ άλλων, στην επιστολή παραίτησής της

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Έλενα Κουντουρά/Eurokinissi
Έλενα Κουντουρά/Eurokinissi
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το ethnos.gr εξασφάλισε την ανακοίνωση παραίτησης της Έλενας Κουντουρά από τη θέση της υπουργού Τουρισμού. Στην ανακοίνωσή της, η Έλενα Κουντουρά, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι υπέβαλε την παραίτησή της για να αφοσιωθεί στο νέο μεγάλο αγώνα της για το μέλλον της χώρας στην Ευρώπη. 

Ακολουθεί η ανακοίνωσή της: 

«Σήμερα υπέβαλα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραίτησή μου από την θέση της Υπουργού Τουρισμού για να αφοσιωθώ στο νέο μεγάλο αγώνα για το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη, ως υποψήφια ευρωβουλευτής.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Στην κοινή μας πορεία από τον Ιανουάριο του 2015 η κυβέρνησή μας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση, και ο τουρισμός είχε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου αυτού και στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη.

Με στοχευμένη τουριστική στρατηγική καταφέραμε η Ελλάδα να εδραιωθεί ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός και πετύχαμε την διεθνή αναγνώρισή της ως πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης.

Εξασφαλίσαμε τη συνεχή ανάπτυξη του τουρισμού μας τα 4 τελευταία χρόνια με ρυθμούς διπλάσιους του παγκόσμιου μέσου όρου.

Αναδείξαμε τον τουρισμό σε κινητήρια δύναμη για την οικονομία και την κοινωνία, που έχει συμβάλει καταλυτικά στην ενίσχυση των εσόδων, τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, και φέρνει μία νέα προοπτική για το μέλλον.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία στον τουρισμό, τους συναρμόδιους Υπουργούς, τους συνεργάτες μου, τα στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα και σε όλους τους κλάδους, που όλα αυτά τα χρόνια έδιναν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η Ελλάδα να ξεχωρίζει παγκοσμίως για το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας της.

Αυτές οι ευρωεκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την πορεία της Ευρώπης και πρέπει η φωνή της Ελλάδας να ακουστεί πιο δυνατά, και να αποκτήσει η χώρα μας ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Με το ίδιο πάθος που εργάστηκα για να γίνει η Ελλάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στον τουρισμό, θα συνεχίσω με τη δύναμη του ελληνικού λαού να αγωνίζομαι για μία Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη

Ποια… καμπανάκια χτυπάνε μετά τα δημοσκοπικά ευρήματα: Η διπλή «ανάγνωση» από την κυβέρνηση και οι «αναταράξεις» στην αντιπολίτευση

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσεις

Τα τραπέζια στα νότια προάστια, ο φόβος του Μαξίμου για Σαμαρά και η πικρή αλήθεια για τις τράπεζες

Συρράκο - Καλαρρύτες: Στα αγέρωχα Τζουμέρκα, άνθρωποι και φύση γράφουν ιστορίες αιώνων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αλέξης Τσίπρας
  • Έλενα Κουντουρά
  • παραίτηση
  • επιστολή
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr