• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Basketgate: Στη φυλακή ο Κορομηλάς - Σε κατ' οίκον περιορισμό Τσαρούχα και ΠηλοΐδηςΕκτόξευση στο φυσικό αέριο: Αυξήσεις έως 70% στους λογαριασμούς Οκτωβρίου και νέες επιβαρύνσεις τον ΝοέμβριοΣε «Red Code» εννιά περιοχές ενόψει και της 28ης Οκτωβρίου - Ο καιρός τις επόμενες ημέρεςΧωριάτικο: Μαστροπεία, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα - Βαριές ποινικές διώξεις και στους 59 συλληφθέντες
δημοφιλές τώρα: Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   05.05.2019 17:15
Κατερίνα Τζαβάρα
Κατερίνα Τζαβάρα

Καμμένος: «Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (copyright: Eurokinissi)
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (copyright: Eurokinissi)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Επικαλούμενος την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού και προτάσσοντας τα εθνικά θέματα, την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζήτησε, με δηλώσεις του από τον Έβρο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Κάνοντας λόγο για «τουρκική προκλητικότητα που έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα» ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από τον πρωθυπουργό «σε αυτές τις στιγμές ν’ αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις, απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας. Μία κοινή εθνική φωνή. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι εθνοφύλακες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν την ανάγκη μίας φωνής απ’ όλους μας. Είτε τον πολιτικό κόσμο, είτε τον ελληνικό λαό. Το έθνος ενωμένο πρέπει ν’ αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για αντιπαραθέσεις πολιτικές».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επισκέπτεται σήμερα την Αλεξανδρούπολη, τελευταίο σταθμό της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Μόλις χθες ο Πάνος Καμμένος είχε επίσης εκφράσει, την αντίθεση των ΑΝΕΛ στην υποταγή της ευρωπαϊκής ενοποίησης στην παγκοσμιοποίηση, επισημαίνοντας ότι η διαφορετική στάση του κόμματός του το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα.

«Είμαστε ευρωσκεπτικιστές, είμαστε ενάντια στην πολιτική που χαράσσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που ανήκει η Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, που ανήκουν το ΚΙΝΑΛ, το Ποτάμι, ο ΣΥΡΙΖΑ, και η Ευρωπαϊκή Αριστερά, που έχουν ένα κοινό παρονομαστή: αποδέχονται την ευρωπαϊκή ενοποίηση στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της κατάργησης των εθνών – κρατών. Μία Ευρώπη διαφορετική από αυτή που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1981 όταν μπήκε η Ελλάδα στην ΕΟΚ, όταν υπογράψαμε στο Ζάππειο την είσοδο της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, στην Ευρώπη των εθνών – κρατών που θα διατηρούν τη σημαία τους, τις αξίες τους, τις ιδιαιτερότητες των λαών τους. Την Ευρώπη της ισότητας των χωρών, που οραματίστηκαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ζισκάρ Ντ’ Εστέν και οι άλλοι μεγάλοι Ευρωπαίοι ηγέτες, στην οποία δεν θα υπάρχουν μεγάλες και μικρές χώρες, αδύνατοι και δυνατοί, βόρειοι και νότιοι, αλλά θα είναι μία Ευρωπαϊκή Ένωση που θα έχει του ίδιου μεγέθους αστέρια».

Διαβάστε ακόμη

Χωριάτικο: Μαστροπεία, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα - Βαριές ποινικές διώξεις και στους 59 συλληφθέντες

Pizza Fan: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι πέντε κατηγορούμενοι

Πώς ο Νετανιάχου φεύγει αλλά η «κληρονομιά» του μένει ανέπαφη; Η επόμενη μέρα στη Δυτική Όχθη

Μακάβρια αποκάλυψη σε θρυλικό κινηματογραφικό πλατό: Πώς βρέθηκαν αληθινά πτώματα σε γυρίσματα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Πάνος Καμμένος
  • τουρκικές προκλήσεις
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>