Χαρίτσης για Madleen: Οι ακτιβιστές του πλοίου είναι στα χέρια ενός κράτος-δολοφόνου
Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην επέμβαση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού και τη σύλληψη των ακτιβιστών του πλοίου Madleen αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.
Όπως τόνισε σε σχετική του δήλωση: «Η επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού στο πλοίο Madleen είναι μία ακόμη εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης Νετανιάχου».
Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει ενημέρωση για συγκέντρωση αλληλεγγύης.
Η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση
«Η επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού στο πλοίο Madleen είναι μία ακόμη εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης Νετανιάχου. Αυτή τη στιγμή, οι ακτιβιστές του πλοίου είναι στα χέρια ενός κράτος-δολοφόνου. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι εγκληματίες. Μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια.
Το μόνο έγκλημα είναι ο αποκλεισμός της Γάζας και η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού.
Η ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και θέλει να επικρατήσει ο νόμος του ισχυρού. Ενώνουμε τις φωνές μας με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης.
Σπάμε την ένοχη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης. Σπάμε το τείχος προπαγάνδας του Ισραήλ. Σπάμε τον αποκλεισμό της Γάζας. Στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και όλων όσοι αγωνίζονται για ελευθερία και δικαιοσύνη».
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



