120 δόσεις: Την Τετάρτη θα έρθει το νομοσχέδιο στις επιτροπές
Θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα σε δύο συνεδριάσεις (Δευτέρα και Τρίτη)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης (8/5) στη Βουλή αφού κατατεθεί το απόγευμα της Δευτέρας από τη ΝΔ η πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.
Όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων το μεσημέρι της Δευτέρας, η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής.
Η Διάσκεψη αποφάσισε επίσης ότι την Τετάρτη ή Πέμπτη να εισαχθεί προς συζήτηση στις επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους δήμους.
Ο προγραμματισμός προβλέπει ότι το νομοσχέδιο αυτό θα εισαχθεί για συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα με τη διαδικασία του επείγοντος, προκειμένου να ψηφιστεί την Τρίτη.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



