Υπουργείο Μετανάστευσης: Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών
Με στόχο να παρθούν μέτρα για να περιοριστεί το φαινόμενο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές βρίσκονται στην κορυφή της κυβερνητικής ατζέντας και σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για να περιοριστεί το φαινόμενο.
Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης.
Κατά τη σύσκεψη, αναμένεται να τεθεί μεταξύ άλλων και το ζήτημα δημιουργίας κέντρου κράτησης στην Κρήτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Πέμπτη, ο υπουργός Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η δημιουργία νέας κλειστής δομής κράτησης στην Κρήτη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς το νησί βρίσκεται σε ζώνη αυξημένης μεταναστευτικής πίεσης λόγω της γεωγραφικής του θέσης. «Ήδη έχουν παραχωρηθεί κατάλληλοι χώροι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την άμεση κατασκευή της δομής. Πρόκειται για μία παρέμβαση στρατηγικής σημασίας», επεσήμανε ο υπουργός.
Τραμπ: Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν σήμερα - Έχουμε το δικαίωμα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου
Ανατροπή στην Κρήτη: Το «άθικτο» μηχανάκι, η κατσούνα και ο καβγάς που εξετάζεται πίσω από τον θάνατο του Δασκαλάκη
Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Το μοιραίο σχέδιο για τη Γερμανία και οι αντιφάσεις του 65χρονου
Εικόνες «αποκάλυψης» στη Ρωσία: Σμήνος από κουνούπια σκέπασε τον ουρανό - Τουρίστες κρύβονταν σε αυτοκίνητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



